elcykel fra kildemoes

Kilde: http://www.lunge.dk/vind-en-el-cykel

Vind en elcykel

Kunne du godt tænke dig at vinde en elcykel? Nu har du muligheden. I anledning af International Lungedag 2013 afholder Danmarks Lungeforening en konkurrence, hvor du kan vinde en helt ny elcykel til en værdi af 13.499 kr.

Det eneste du skal gøre er at svare på spørgsmålet herunder på denne hjemmeside:

” Hvor mange danskere lever med en lungesygdom som fx KOL, astma eller en sjælden lungesygdom?”

Vi vil naturligvis ikke give dig svaret her – men du kun nok få en god idé om det ved at følge dette link.

Vinderen bliver udtrukket den 25. november 2013.

Modellen som du kan vinde i konkurrencen er af topmodellerne fra Kildemoes. Den har fået meget positiv feedback – så tag du hellere og vind den. Du kan jo beholde den selv – eller give den videre til en du har kær som julegave.

Lavsæson for elcykler

Det er efterhånden ved at blive vinter, og derfor daler interessen for elcykler da også i de her dage. Vi kan se det på besøgstallet her på siden, men lader os ikke gå på! Vi vil forsøge at komme med spændende nyheder og test af elcykler. I mellemtiden kan du jo tage et kig på nogle af vores tidligere artikler. Du kan eksempelvis læs Livas personlige oplevelse med sin elcykel her.

Helt konkret er vi ved at gøre klar til et nyt indlæg om elcyklens historie som gerne skulle komme i løbet af et par dage! Vi håber at I læser med. Held og lykke i konkurrencen – vi håber på at høre fra en vinder derude snart 🙂

Elcykel nyheder!

Det nyeste om elcykler!

Få vores nyhedsbrev og vær opdateret på alt det nyeste om elcykler.

Du er med på listen!

Read more:
trafikstyrelsen
Hvordan er den danske elcykel lovgivning?

Elcykel-lovgivningen kan være svær at gennemskue, og med forsøgsordningen med speed-pedelecs er reglerne kun blevet mere komplicerede. I det følgende...

Close