Om os | DinElcykel.dk

Få Danmark op på elcyklen!

 

Det er vores mål her på siden. Gennem anmeldelser, elcykel og så videre agter vi at få flere danskere til at tage springet over på elcyklen.

Bredt publikum til elcykler

Når vi snakker om elcykler prøver vi at henvende os til alle. Det kan imidlertid være svært – og vi har da også prøvet at dele vores publikum ind i tre segmenter:

Ældre og handicappede: Det kan være en rigtig god investering at købe en elcykel, hvis man er ældre eller handicappet. Det skyldes at du med elcyklens hjælp kan transportere dig selv rundt på en hurtig og nem måde – det uden at ødelægge dine måske skadede, eller bare aldrende led.

‘Vi skrotter bil nummer to’-familien: Dette er også et stadigt voksende segment. Her omtales familier som har brug for to køretøjer til at komme på arbejde i. Ofte har man så langt til arbejde, at det ikke er lækkert at komme frem uden at gå i bad. Dette problem er løst med en elcykel, da elcyklen sørger for, at du kn komme hurtigt frem uden at okse afsted.

Entusiasten/motionscyklisten: Den tredje gruppe er entusiasterne. Det er gruppen, hvor I går op i cyklens udstyr og ydeevne. Her er prisen en mindre vigtig faktor. Ofte vil du sikkert kende til det meste, der kan findes på denne side. Vi vil dog våge at påstå, at der nok skal være en ting eller to, du ikke lige har overvejet.

Passer du ikke ind? Er der ting, som vi her på siden kan gøre bedre? Vi tager meget gerne mod ris og ros i kommentarfeltet herunder.