Kildemoes er lig med høj kvalitet, når det kommer til cykler. Også indenfor elcykler har deres 2014-modeller for alvor sat nye standarder for gennemført design og høj kvalitet. Vi har herunder gennemgået nogle af de vigtigste specifikationer:

kildemoes classic el

Vind elcyklen her!

Stel:
Shopping el, alu
Skærme:
sort plast
Farve:
Pearl White
Hjul:
700x38C
Stelstr.:
470 mm 500 mm
Dæk:
X5 dæk sorte m. refleks (punkteringshæmmende indlæg)
Gear:
Nexus 7
Sadel:
Sort Smooth
Bremser:
V-bremse, fodbremse . El-motor
Sadelpind:
Blank alu
Pedaler:
Komfort alu
Udstyr:
Phylion el-system – batteri 37V 10Ah, Rattan frontkurv, Lukket kædekasse, Ekstra kraftigt støtteben
Lås:
Spectra ringlås
Frempind:
blank alu justerbar
Lys:
Batterilygte for og bag
Forgaffel:
Buet stålforgaffel
Bagagebærer:
Sort m. integreret batteri
Vejl. pris:
13.499,00

Kilde: http://www.kildemoes.dk/cykler/damer/el-2014/classic-el/957-02-(2014)

Gør din hverdag nemmere

Med en rækkevidde på op til 50 km. er denne elcykel helt klart anbefalelsesværdig. Udover specifikationerne herove, skal det tilføjes, at den har tre forskellige hjælpeniveauer. Det gør det endnu nemmere at komme op af de stejle bakker, mens du stadig kan spare på strømmen, når du kører på flad vej.

De punkterfri dæk, det kraftige støtteben og de lækre pedaler er alle sammen detaljer, der gør den Kildemoes Elcykel lidt bedre end så mange andre. Den er lavet i to versioner – en til kvinder og en til mænd.

Bagsiden… (og en stor mulighed!)

Desværre er der også en bagside. Med sin pris på hele 13.599 kr. er denne model fra Kildemoes langt fra at være en af de billigste på markedet. Heldigvis er der en vej udenom at betale den høj pris: Du har nemlig lige nu muligheden for at vinde et eksemplar ved at deltage i SEAS-NVE’s konkurrence. Du finder konkurrencen her.

Hvem er SEAS-NVE?

SEAS-NVE er Danmarks største andelsejede elselskab. De har i mange år leveret strøm til danskerne – og vil også gøre det i fremtiden!

For at være med i konkurrencen skal du bestille FastEnergi strøm fra SEAS-NVE, dette gør du ved at udfylde formularen. Så sørger du for at holde din energipris på det samme niveau de næste par år. Så undgår du uheldige overraskelser, når du åbner din elregning!

Deltag i konkurrencen!

Du skal blot trykke på dette link – så kan du være i konkurrencen om at vinde en af de absolut bedste elcykler på markedet. En elcykel der har et batteri med lang rækkevidde, er gennemført i den absolut bedste kvalitet og designet med dig for øje.

Elcykel nyheder!

Det nyeste om elcykler!

Få vores nyhedsbrev og vær opdateret på alt det nyeste om elcykler.

Du er med på listen!

Read more:
Elcykel test | Topbike dameelcykel

På Din Elcykel forsøger vi at finde en bred vifte af forskellige elcykler så vi kan lave forskellige elcykel tests,...

Close