På Din Elcykel forsøger vi at finde en bred vifte af forskellige elcykler så vi kan lave forskellige elcykel tests, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette. Vi er endnu ikke nået så langt med alle disse anmeldelser, men med denne test af ”Topbike Dameelcykel” kommer vi lidt tættere på målet om at have et tilstrækkeligt antal elcykel tests. Denne elcykel adskiller sig meget fra A2B’en som vi tidligere anmeldte her på siden.

Grunden til at vi har valgt lige præcis denne elcykel er, at der på denne hjemmeside er en rabat på elcyklen, hvis du køber den inden i morgen. Eftersom elcyklen ikke er ude på det danske marked har vi ikke haft mulighed for reelt at lave en elcykel test.

Vi har dog alligevel i sinde at give vores vurdering af cyklen ud fra forskellige parametre, som man kan læse ud fra denne hjemmeside.

Fakta:

Mål og materialer – Stellet er af aluminium og er (LxBxH): 1900 X 700 X 1180mm. Hjulene er punkterfrie og måler 700c “x1, 75 (28), fælgene er dobbeltbund af aluminium. Ergonomiske Velo Håndtag, ROHS certificeret. Kæden er en KMS Stainless, kædekassen er lavet af plasic, forgaflen er af stål og styrpinden og styr er af aluminium. Total vægt af hele cyklen: 24 kg.
Motor, gear, bremser og batteri – Topbike Dameelcykel har en motor på 250W, et Li-ion 36V/20 Ah batteri og et 7-trins indre Shimano Nexus gear. Maksimal hastighed er 25 km/t, og på en fuld opladning kan batteriet køre 80-140 km og tager 4-5 timer at oplade til maksimal mængde. Bremser: Bag: Front hub bremse: V-Brake (Tektro).

Af yderlige funktioner bør der nævnes fastmonteret bag- og forlygter, et digitalt display med diverse funktioner som: batterikapacitet, triptæller og fart. En fastmonteret bagagebærer følger også med cyklen.
Udover alt dette, kan det tilkøbes ekstra udstyr som f.eks. cykekurv, cykeltakse og cykellås.

Så alt i alt virker Topbike Dameelcykel som en god elcykel. Den har en god rækkevidde, en passende topfart og har meget ekstraudstyr. Vægten synes måske lidt stor, men dette er kun normalt for elcykler.
Så hvis du overvejer en elcykel, vil Topbike Dameelcykel være et godt valg.

Elcykel nyheder!

Det nyeste om elcykler!

Få vores nyhedsbrev og vær opdateret på alt det nyeste om elcykler.

Du er med på listen!

Read more:
Vind en elcykel!

Vind en elcykel Kunne du godt tænke dig at vinde en elcykel? Nu har du muligheden. I anledning af International...

Close