Giant Escape Hybrid elcykel

På dette billede kan du se herremodellen af Giant Escape Hybrid.

Hej læser – her den næste elcykel test!

Vi forsøger at komme med testene så hurtigt vi nu engang kan – vi har derfor valgt at bringe en elcykel test af en lidt ældre elcykel, som vi dog stadig mener har sin ret i dag. Du kan måske være heldig at finde den brugt.

Elcyklens lækre komponenter

Stellet på Escape Hybrid 1 er konstrueret af højkvalitets ALUXX aluminium, hvilket resulterer i et ekstraordinært let stel der samtidig også er meget stærkt og fast . Styrken af rammen er yderligere øget med Giants innovative Fluid-dannelse, der sikrer et stel af høj kvalitet.
Komponenter af højeste kvalitet er blevet brugt til skabe motoren på cyklen. Giant bruger et Shimano M360 kranksæt , Shimano UN26 krankboks , Shimano Acera 24 fart-skiftere , en Shimano Acera forskifter og Shimano Deore Shadow bagskifter . Disse elementer er, kombineret med Sunrace FW 13-32 kassetten, med til at sikre , at du som bruger har utrolig god mulighed for at skifte gear på cyklen.
Escape Hybrid 1 har også Magura HS11 hydrauliske fælgbremser , hvilket sikrer at din nedbremsning bliver meget flydende og behagelig, mens aluminiumshjul kombineret med Schwalbe Energiser dæk sikrer, at styringen samt hjulenes greb i vejen fungerer rigtig godt.

Batteriet

Elcyklen har et 36 volt lithium- ion-batteri , samt en Panasonic 2 w power LED forlygte og en Spanninga Vector LED Baglygte . Batteriet er har meget lang holdbarhed og udkonkurrerer konkurrenterne på markedet med stor margin. Yderligere er det også muligt for dig som bruger, at styre lyset i begge lamperne. En anden ting, der bør bemærkes i denne elcykel test, er den gode sadel. Med sin hukommelsesskum bliver den rigtig dejlig at sidde på!
Giant har brugt deres omfattende viden om standard gadecykler og mountainbikes til at skabe nogle af de mest teknologisk avancerede hybrid-elcykler, men samtidig med at deres hybridcykel-sortiment fortsætter med at vokse i udvalg er Giant Escape Hybrid 2011 en af ​​deres førende, og bedste, modeller.

Herre- og damemodellen

Den fås til både mænd og kvinder begge Escape Hybrid 1 2011 modeller er konstrueret med Giants fineste ALUXX

elcykel test escape hybrid one

Dette er dameversionen af Escape Hybrid 1.

aluminium der gør stelle stærke og stive såvel som lette. Mens denne øgede styrke og stivhed bla. Skyldes ​​ALUXX aluminiumen, er det også blevet opnået gennem Giants banebrydende Fluid-dannelseskonstruktionsteknik. Denne kombination af højkvalitets aluminium og en avanceret skabelsesmetode har skabt et stel, der er ekstremt stærk og kan godtgøre for den ekstra vægt lithiumbatteriet og motoren udgør. Samtidig besidder stelle den rette stivhed , så den effektivt forvandler din energi til en høj hastighed. Mens rammernes byggemateriale og metoden er den samme for begge Escape Hybrid 1 2011 cykler, er der en betydelig designforskel mellem mande- og kvindeudgaven af Escape Hybrid 1 2011 . Som alle andre dameelcykler har dameversionen en sænket _ på cyklen, hvilket gør det super let at stige af og på. Men mens der er åbenlyse designforskelle mellem mande- og kvindeudgaven af Escape Hybrid 1 2011, er de komponenter, der bruges til at oprette cykler gearsystem er begge af højeste kvalitet. Både mande- og kvindemodellen af Escape Hybrid 1 2011 har et Shimano M360 kranksæt , Shimano UN26 krankboks , Shimano Acera 24 fart-skiftere , en Shimano Acera forskifter og Shimano Deore Shadow bagskifter. Ved at kombinere disse høj kvalitet stykker af Shimano- og Sunrace´-komponenter sikrer Giant at både mande- og kvindeudgaven af Escape Hybrid 1 2011 tilbyder dig som bruger et upåklagelig gearskift uovertruffen ved enhver anden hybrid cykel på markedet. En anden imponerende del af Escape Hybrid 1 2011 er Magura HS11 hydrauliske fælgbremser, som garanterer en hurtig nedbremsning hver gang.

En vellykket elcykel test

Vi håber, at denne lidt tekniske gennemgang af elcyklen ikke var alt for svær at forstå. Denne elcykel er bestemt at anbefale, og det klart en af bedste elcykel tests, som vi har lavet her på bloggen. Du kan se mere til Giant’s forskellige cykler her. Held og lykke med det – og hvis dette ikke var elcyklen for dig, så skal vi nok komme med en ny elcykel snarest muligt!

 

Elcykel nyheder!

Det nyeste om elcykler!

Få vores nyhedsbrev og vær opdateret på alt det nyeste om elcykler.

Du er med på listen!

Read more:
Hvordan opstod elcykler? Elcyklens historie

Et kig på elcyklens historie... Om end vi her på siden går mest op i elcykel test af moderne, nutidige...

Close