Det er altid ærgerligt med et cykeltyveri. Det er dog endnu mere end almindeligt ærgeligt, hvis det er ens fine, dyre, uforsikrede elcykel som bliver stjålet. Men hvad er reglerne for forsikring af elcykler? Skal der tilkøbes en ekstra forsikring?

Går under indboforsikringen

Svaret på spørgsmålet omkring elcykel forsikring er forskelligt alt efter, hvilket forsikringsselskab du har. Som udgangspunkt dækker stort set alle indboforsikringer cykler med en værdi under 20.000 kr.

Så har din elcykel været meget dyr (over 15.000 kr.), vil vi anbefale dig at ringe til dem og få en god snak om din dækning. Er du i tvivl om din forsikring, kan vi anbefale FindForsikring.dk, til at give dig et godt overblik over udbuddet.

Find din nye forsikring på Findforsikring.dk  

Sikr dig at din elcykel er lovlig!

Slår din motor fra, når du når 25 km/t? Er du sikker på, at motoren ikke er for stor? Hvis du kan svare ja på alle spørgsmålene om, hvorvidt din elcykel overholder alle reglerne, skulle du ikke have nogle problemer.

Det kan derimod blive et problem for dig, hvis dette ikke er tilfældet. For finder dit forsikringsselskab ud af dette dækker de ikke skaden. Dette skyldes at en “tunet” elcykel er klassificeret som en knallert i forhold til loven, og at den derfor skal have sin egen særegne forsikring.

 

Elcykel nyheder!

Det nyeste om elcykler!

Få vores nyhedsbrev og vær opdateret på alt det nyeste om elcykler.

Du er med på listen!

Read more:
en brugt elcykel
4 ulemper ved elcykler

Ulemper ved elcykler Hvad er de forskellige ulemper ved elcykler? Elcykler virker måske som det sidste nye, og der er...

Close